Nov 25, 2021

Welcome to "Insights"

Vanaf vandaag delen we insights en leermomenten met jullie!

De basis: Share & Connect

Duurzame relaties komen pas tot stand wanneer je een vertrouwensband opbouwt. En die vertrouwensband creëer je niet alleen door goed te connecteren met elkaar, maar ook door je kennis en ervaringen uit te wisselen. Eén plus één = drie, je kent het wel. En dat is “Share & Connect”.

Connecteren, dat stimuleren we - online en in het echt - door onze activiteiten. Je kan deelnemen aan activiteiten, geïnspireerd raken, maar je ontmoet ook interessante mensen in een veilige omgeving.

Knowledge shared is knowledge multiplied

Dat ‘sharen’ kon nog meer, dachten we. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. En vanuit dat standpunt hebben we gekozen om de kennis die we bij ADM opdoen te delen.

We willen ervaringen en lessen die wij leren, delen met anderen. We willen je dat duwtje in de rug geven, inspireren, laten zien dat het anders kan. En dat doen we nu niet alleen tijdens onze sessies, maar ook hier.

Meerdere wegen leiden naar Rome

Onze insights zijn niet dé juiste manier om iets te doen. Nee, ze zijn bedoeld als inspiratie, als eyeopener, en tonen aan hoe het kan, niet hoe het moet. Meerdere wegen leiden naar Rome. Neem dus vooral mee wat jij zelf belangrijk vindt, en stel vooral de dingen in vraag. Meer nog, heb je zelf ideeën, suggesties of best practices, geef ze ons zeker door! Het Share & Connect verhaal gaat namelijk in meerdere richtingen.

Enjoy!  

Insights

Knowledge shared is knowledge multiplied

Nov 29, 2021

The productive home office

It takes some small steps to improve your work-life balance and increase your productivity at home.

Read more
Even after 18 years, I still learn new things at ADM!

Leen Philips

Relatiebeheerder Enterprise sales, Proximus

Nov 25, 2021

"Als ik later groot ben"

Een ambitie als CEO of ondernemer, is het iets voor mij?

Read more

Nov 25, 2021

De kunst van het netwerken

Tips om de kunst van het netwerken te leren

Read more